výlet do ZOO ]:)

22.09.2011 21:00

Dlouho jsme plánovali spolu s Andíkem výlet do ZOO a dnešní nádherné počasí rozhodlo :). JDEME SE PODÍVAT NA ZVÍŘÁTKA! Po příchodu do ZOO se Andík nejprve vyděsil množství lidí postávajících za turnikety. Naštěstí ho po chvíli dav přestal zajímat a my se mohli pustit do poznávání nových zvířátek :). A co si budeme nalhávat, Andík vzal seznamování opravdu svědomitě a hned nazačátku si dal přes sklo několik pus s tučňákem.

Cesta ale pokračovala dál a Andík byl ze všech nových kamarádů nadšený. Chvílemi se mu sice nezamlouvalo množství, okolo něj, řvajících dětí, ale touha poznávat byla silnější :). Následovali papoušci, kde si Andík koukal z oči do očí s Arrou a chvílema to vypadalo, že se ho Arrouš snaží pohladit po hlavě :D. Andík byl nadšený téměř z každého zvířátka, nejvíc se mu ale kromě již zmíněných tučňáků a papoušků líbili tapíři, sloni, velbloudi, surikaty, kapybary a žirafy :). Jediní, na které chtěl Andík kupovidu přes sklo pouštět hrůzu byli vlci. I přesto, že jsem Andíka včas zarazila, nějaké to zavrčení z něj přesto vyklouzlo..Kdože je to otravuje svými protesty se přišli chlupáči podívat až přímo k nám, to už Andík hajal na zemi a při zpozorování jejich přesily dělal, že tam není..PROVOKATÉR! :D

Co se týče nás, šli jsme se střídavě podívat také na Moju, která bude muset ZOO bohužel opustit, neboť se ošetřovatelé obávájí, že by s ní chtěl mít časem její otec gorilák Richarg malá gorilátka. Zašli jsme se také podívat na našeho starého známého gaviála, který se s námi dnes ale nijak moc nebavil :( :D.

Čas utíkal..nová zvířátka přibývala..tím se samozřejmě zvyšoval i počet námi naťapaných metrů a Andíkovi se pomalu ale jistě začínaly plést tlapky do vánočky. Vzhledem k tomu, že jsme za celý den naťapali v kuse více jak 8hodin, dostal Andík za pochvalu tričko a samozřejmě jsme všechno zakončili také vanilkovou zmrzlinou! :)

Na fotky ze včerejšího výletu do ZOO se můžete podívat na angelofdarkness.rajce.idnes.cz/vylet_do_ZOO_22.9./ . Mezi alby najdete také Andíkovo dovádění ve Stromovce a to nejen s jeho novými kamarády :).