VÝCVIKOVÝ KURZ V HEROLTICÍCH 17.-20.10 ツ

23.10.2013 15:15

..je říjen a panička už dlouho štěká cosi o tom, že v říjnu pojedeme na výcvikový tábor..vůbec netuším, co tím myslí, ale je z toho nadšená a tak skáču okolo, vrtím ocáskem a těším se, co to bude! :)

..JEDEME! Nikoušek zůstal na pár dní u babičky a my jsme s paničkou nasedli do Blekouška, ve kterém už byly naložené cestovní mističky, deky, hromada hraček a pamlsků, dvoje holiny a další nezbytnosti odpovídající podzimnímu počasí.....

..tak dlouho jsem autíčkem snad ještě nejel..ale panička štěkala něco o tom, že k Brnu je to daleko a veřte nebo ne, na dálnici občas dokonce zavrčela! :D (čas od času u toho taky štěkla, že jezdí lidi jako prasata, ale nevím, co tím myslela, protože mně říká "čuně", jenom když mám po procházce bahno až za ušima nebo se přijdu pochlubit odérem z kočičince, ve kterém jsem se právě vyválel :D)

.."táák..kulíšku..jsme tady" JO! na to jsem čekal celou cestu :) už šmíruju z okýnka a docházím k závěru, že tady to ještě neznám..no..mezi náma..podle paniččina výrazu soudím, že ani ona to tady nezná.. :D

..všude okolo čerstvý vzduch..krásná příroda..a cesty zapadané podzimně zbarveným listím..to je parááda :)

..věřte tomu nebo ne..po 1,5hodinové procházce jsme se s paničkou ubytovali ve velké psí boudě a začali jezdit další a další psí kamarádi s páníčkama..

..další dny jsem strávili cvičením poslušnosti, klidového režimu a různými super aktivitami jako bylo překonávání rozličných povrchů, shaping apod. :)

..kurz byl prostě super, stejně jako ostatní psí kámoši a jejich pánečci a těch pár dní nám dalo víc, než jsme si mohli přát :) teď už jen plně využívat vše, co jsme se společně naučili a po očku vybírat další super kurz, na který do Heroltic vyrazíme :)

..tímto bych chtěla poděkovat především Pavlovi, který nás toho s Andíkem za těch pár dnů tolik naučil a také všem ostatním za super rady a nápady na další aktivity, kterým bychom se mohli s Andíkem věnovat:)

(: angelofdarkness.rajce.idnes.cz/KURZ_Y_Heroltice_17.-20.10/ :)