Stěhování do nové " boudičky " :)

05.09.2011 19:00

Dnes jsme se s celou smečkou přestěhovali do nového útočiště :). Oba kulíšci si nový domov oblíbili a každý z nich dostal samozřejmě i své přidělené místečko :).

Nikoušek se zabydlel v obýváku, kde je ve středu dění a nemusím se bát, že mi nastydne, protože má k dispozici parkety :). Vzhledem k tomu, že je zde nábytek postavený tak, jak je, vznikl Nikouškovi krásný výklenek, ve kterém se cítí dobře :). Samozřejmě má okolo postavenou ohrádku, která je na jedné straně otevřená, aby mohl ve dne hopkat volně po bytě. Když to uvedu na pravou míru, ohrádka je zde více méně spíš kvůli Andíkovi, který si oblíbil ujídání sena z Nikouškovi klece. A kdyby jen sena! Proto je výběh otevřený směrem ke gauči, pod kterým mimo jiné Nikoušek rád spinká a může z pod něj kdykoli vylést do středu obýváku. Nejraději se ale baví tím, že vystrčí hlavičku na jedné straně a ihned zaleze a odhopká na druhou stranu, kde činnost opakuje. Výsledkem je samozřejmě provokace Andyho, který má v tom samém okamžiku strčenou hlavu na opačné straně a neví, že už na něj Nikoušek kouká z druhého konce :D

Co se týče Andíka, dostal svůj pelíšek nejen do chodby, kde má o všem přehled, ale také do ložnice. Nejraději přes den spinká u hlavních dveří na dlažbě a poslouchá, co se v baráčku děje :). Andík už nějakou dobu čůrá pouze venku, proto ke krátkým procházkách využíváme malý " parčík " před baráčkem. Každý den ale chodíme také do Stromovky, která je od nás ani ne 10minut chůze. V parku už si Andík našel místa, ze kterých si rád s rozběhem skočí do vody a dokonce začíná dovádět s kamarády :). Když nejsou k dispozici pejsci na hraní, rád si vystačí i s klackem :). A to nemluvím o jeho lásce k frisbíčku :).

No a my? My před sebou máme ještě spoustu práce s dozařízením naší nové " boudičky ". O to větší radost máme z každého nového detailu, který se nám podaří doladit :). A já nesmím zapomenout pochválit ty naše kulíšky za to, jak vehementně nám pomáhají :). Nikoušek nepřetržitě kolauduje spodek nového gauče a minimálně jednou za den provádí celkovou prohlídku bytečku. A co se týče Andíka, lepšího skartovače byste jen těžko hledali! Každou krabici během minuty roztrhá na malé kousky, jediné co se mu dá vytknout je, že se je zatím nenaučil nashromáždit na jednu hromádku, ale nacházíme je všude po bytě :D.